بعد از اتصال پیج اینستاگرام هشدار ورود دستگاه جدید داد
وقتی پیج را وصل میکنید، با صفحه ورود خود اینستاگرام وارد میشوید و اینستاگرام آن را ورود دستگاه جدید اعلام میکند. ادمینو رمز شما را نمیبیند.
وقتی پیج را به ادمینو وصل میکنید، با صفحه ورود خود اینستاگرام وارد میشوید. اینستاگرام این ورود را مثل ورود از یک دستگاه جدید اعلام میکند؛ این ورود را خود شما هنگام اتصال انجام دادهاید.
- ادمینو رمز پیج شما را نمیبیند و نگه نمیدارد؛ اینستاگرام فقط یک کلید دسترسی به ادمینو میدهد.
- اگر خیالتان راحتتر است، رمز را عوض کنید.
بعد از عوض کردن رمز
عوض کردن رمز یا خارج کردن دستگاهها از اینستاگرام، اتصال پیج به ادمینو را هم قطع میکند و پاسخهای خودکار دیگر ارسال نمیشوند. در بخش «حسابها» پیج را دوباره وصل کنید؛ پاسخهای خودکاری که ساختهاید پاک نمیشوند.